How Next used social media to turn haters into loyal fans and ambassadors

Starten

Wilt u een onderneming gaan starten of bent u net gestart, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Vaak brengt een startende ondernemer zijn administratie onder bij een groot accountantskantoor. In veel gevallen brengt dit een onnodig hoge kostenpost met zich mee.

De juiste kennis

Mocht u op een gegeven moment toch een accountantsverklaring nodig hebben, bijvoorbeeld voor een zakelijke financiering, dan beschikken wij binnen ons netwerk over gespecialiseerde accountants die alleen voor die specifieke behoefte worden benaderd.

Sales Chart
Marketing Expert

Uw administratie

Omdat wij zelf als geen ander weten wat er allemaal op de startende ondernemer afkomt helpen we u graag op weg bij de start van uw nieuwe onderneming. Van belang is dat uw administratie én belastingzaken meteen op orde zijn, zodat u daar geen kostbare tijd aan hoeft te besteden en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. U kunt zich dan in alle rust richten op het ondernemen zelf.

Er zijn veel dingen waar u rekening mee moet houden als u starter bent of wilt gaan starten. Wij kunnen u adviseren in een startersadviesgesprek. In dit gesprek kunnen wij u adviseren over de belangrijkste rechten en plichten die u heeft als startende ondernemer. Het gesprek duurt maximaal een uur en is gratis.

Graag nodig ik u uit.

Wat ik voor u en uw bedrijf kan betekenen.